Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Merdivenin çokliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

kucakin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkızılışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini yağdırmak önemlidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lakırtı konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme geçirmek baskı ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Hassaten, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Bir binada veya bina yeğinnda, kaçış yolu olarak hizmet veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Lahika-3/B ve Eklenmiş-3/C’de tamlanan sürelere oranlı olması mecburidir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla mücadele yangın kapısı ekiplerinin çallıkışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik pası kabilinden ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya öbür ivedi durumlarda Yangın Çıkış Kapısı kullanıcıların çabucak kaçışlarını esenlayacak ehliyetli kaçış yolları ile donatılır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. yangın kapısı There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Montaj: Yangın kapısı, doğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page