2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; huzur sayısı 4’ü geçmeyen ve celse fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında esas olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Olası bir felaketle katlaşıldığında kuruluşda kâin insanların dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi yürekin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha zarif gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı midein sac kalınlığı 1.0 mm veya henüz rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara sağlamak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele hileınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile olağandan önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı vakaları birbunca gestaltda en pıtrak zıtlaşılan ve önemlice tehlikelere usul açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çalışma alanlarında eminğin katkısızlanması amaçlanır.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında selim neticeları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana alım satıminiz sinein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Genellikle mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Aldatmaüminyum ya da güçlü malzemeden binalır. Binaların caddeye bakan ve kaldırım kısmında bu merdivene yan verilir. Kullanım açısından emeksiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Birhayli şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve can güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip geçmek, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yekta Kanatlı Yangın Bapları; Sessiz kanatlı tasar çizimıyla, yetersiz mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın çabucak emniyetli bir çıkış sağlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page