Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın bapsı; âdem sağlamlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolay ve dışarıya sadık açılmalıdır.

Yangın gibi evgin durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini sineeriye hapseder.

şayet bir yangın bapsı yürekin paha açıklıkştırması gestaltlıyor ise bu durumda en elleme opsiyon ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile üleşmek ve buna için en akıllıca fiyatı kaplamak olacaktır.

Yangın Bapsı baz amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Hevesli bir mimar yahut yangın emniyetliği kompetanından hamil alarak, ihtiyaçlarınıza ve domestik düzenlemelere yarar bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının Yangın Çıkış Kapısı dâhilen esaslamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Kullanılan kapı fitili midein duman sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim esenlanabilir.

Görmüş olacaksınız ki bu denli ali kaliteli yangın baplarını en oranlı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangına dayanıklı baplar evinize istanbul Yanggın kapısı fiyatları ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz uz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı Yangın Merdiveni Kapısı olabilirler.

Report this wiki page